icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Vizualno upravljanje

Vizualni Menedžment se opira na metode vizualne komunikacije ki operaterjem in vodjem omogoča, da v nekaj sekundah zberejo ključne informacije. To jim omogoča, da skoraj v realnem času spremljajo stanje svojih operacij in doseganje svojih ciljev. To ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 195 skupno

Elementi 1 do 24 od 195 skupno

Vizualni Menedžment se opira na metode vizualne komunikacije ki operaterjem in vodjem omogoča, da v nekaj sekundah zberejo ključne informacije. To jim omogoča, da skoraj v realnem času spremljajo stanje svojih operacij in doseganje svojih ciljev. To je pravo orodje za upravljanje LEAN-a/a> v prvi liniji, najbližje operaterjem. Lahko se izvaja z različnimi barvami, grafiko, nadzornimi ploščami ali različnimi kazalniki. Skupine lahko na hitro pregledajo nadzorne plošče in preverijo njihovo delovanje. V vsakem primeru so informacije predstavljene vizualno. To je ključno, ker 83% informacij, ki si jih ljudje zapomnijo, zaznavajo z vidom. SESA SYSTEMS ponuja celotno paleto izdelkov za uporabo vizualnega upravljanja v vašem delovnem prostoru.

Zaslonski panoji, idealen način za prikaz vizualnih indikatorjev, da so vidni vsem

Informacijski panoji so preprost in učinkovit način za izmenjavo in prikaz informacij po celotnem podjetju. Ne glede na vaše potrebe in razpoložljiv prostor obstaja tabla oz. pano, ki lahko ustreza vašim merilom. Ker je vsako podjetje drugačno, je SESA SYSTEMS ustvarila linijo, ki ustreza vsem potrebam. Panoji za upravljanje osebja, vam npr. omogočajo vizualno dodeljevanje operaterjev različnim skupinam ali sporočajo njihovo prisotnost ali odsotnost. Flipchart-i, vam omogočajo pisanje na sestankih z vašo ekipo. Naše table so bele in magnetne. To vam omogoča, da poleg rokopisa, na njih prikazujete različne informacije, z uporabo magnetnih indikatorjev. Odvisno od razpoložljivega prostora, lahko uporabite posamezne table, ali jih medsebojno sestavite več skupaj. Dostavimo vam lahko stenske ali samostoječe table. Če vam vizualnih informacij ni treba pogosto posodabljati, jih lahko objavite v zaprtih razstavnih panojih s prozornimi vrati, bodisi z drsnimi vrati, bodisi z odpiranjem v levo ali desno. Vrata se lahko zaklenejo, tako da bodo imele dostop le pooblaščene osebe. informacijska tabla npr. idealna za recepcije. Tabla ima več strani, zato lahko na vsaki strani prikažete drugačno temo. Poleg tega, modularne plošče in stene omogočajo ustvarjanje pravih komunikacijskih prostorov v vašem podjetju. Ti prostori so popolnoma prilagodljivi in lahko vključujejo različne dodatke, kot so mize za kavarne. Tako na sestanke vaše ekipe vnesete več sproščenosti.

PRODOC, izviren prikaz dokumentov, na voljo že od leta 1991.

Na delovnem mestu je potrebno sporočiti in prikazati veliko pomembnih informacij. SESA SYSTEMS je zato ustvarila vrsto preprostih, a učinkovitihmap za prikaz kazalnikov, , postopkov ali katerih koli drugih pomembnih dokumentov. Ta komunikacijska podpora je bila zasnovana in prilagojena različnim potrebam podjetij v industrijskem sektorju. PRODOC je na voljo v različnih oblikah, od A0 do A6, in v več barvah, da lahko barvno kodirate vsako vrsto dokumenta. Ta zaslon je lahko lepilni ali magnetni in vam omogoča pisanje neposredno nanj. PRODOC je zelo prilagodljiv in njegove različne različice ustrezajo vsem situacijam.