icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Uradno pohištvo

Pohištvo SESA SYSTEMS, oddelkom v upravi, omogoča bolj preprosto in urejeno delovanje. Naša linija izdelkov LEAN OFFICE, poudarja ergonomijo, , ki pomaga preprečevati mišično-skeletne motnje (MSD) in zaposlenim zagotavlja primernejše delovno okolje. ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 62 skupno

Elementi 1 do 24 od 62 skupno

Pohištvo SESA SYSTEMS, oddelkom v upravi, omogoča bolj preprosto in urejeno delovanje. Naša linija izdelkov LEAN OFFICE, poudarja ergonomijo, , ki pomaga preprečevati mišično-skeletne motnje (MSD) in zaposlenim zagotavlja primernejše delovno okolje.

Celoten nabor ergonomskih miz za opravljanje sedečega in stoječega dela, za maksimalno udobje.

Ergonomija je bistvena sestavina delovanja podjetja, ker je neposredno povezana s počutjem zaposlenih. Podjetja si v tem času, po najboljših močeh, prizadevajo prilagoditi opremo potrebam uporabnikov, da bi zagotovila udobno delovno okolje. SESA SYSTEMS ponuja vrsto električnih miz, ki jih je mogoče prilagoditi po višini, glede na velikost uporabnika. Zaposlenim pomagajo, da ohranijo pravilno držo, njihova hrbtenica pa dolgoročno ostane ravna in bolj zdrava. Pisarniški stoli zagotavljajo udobje, ki ga zaposleni potrebujejo za ves delovni dan.

Pohištvo, ki omogoča enostavno organizacijo vseh delovnih dokumentov.

Pisarniške omarice omogočajo enostavno razvrščanje map in dokumentov. Sprejemni pulti za recepcije vam omogočajo, da ustvarite profesionalni videz. Široka paleta dodatkov, vam omogoča, da si delovno mesto prilagodite po vaših željah in vam omogoča, da si poenostavite vsakdanje življenje. Drugi izdelki, kot so vizualne omare vam omogočajo pregledno shranjevanje map, hkrati pa omogočajo, da ohranite vizualni pregled in takoj razločite, kje se nahaja določena mapa. SESA SYSTEMS ponuja tudi multimedijske terminale. Postavite jih lahko na recepcijo, za prikaz ustreznih informacij o vašem podjetju, vašim strankam in obiskovalcem. Če želite prilagoditi in polepšati svoje prostore, lahko namestite tudi LED osvetlitev SESA SYSTEMS. LED osvetlitev. Te luči, ki jih lahko uporabljate v pisarnah in razstavnih salonih, razširijo spekter svetlobe in ustvarijo prostor bolj prijeten.

Dokazano je, da je lažje biti učinkovit v dobro urejenem okolju, kot v slabo organiziranem okolju. Ne glede na to, ali ste doma ali v pisarni, sta za dobro organizacijo, ključnega pomena shranjevanje in razvrščanje. Manj časa, porabljenega za iskanje pravega dokumenta ali orodja, vam omogoča, da postanete delo opravite bolj učinkovito. Ta pristop je osnova LEAN pisarne. LEAN, prvotno razvit za proizvodnjo, zdaj velja tudi za pisarne. Upoštevanje LEAN načel, poleg povečanja produktivnosti, odraža tudi pozitivno podobo podjetja, kot celote. Poenostavitev administrativnih del, , zmanjševanje odpadkov, vključno s časovnimi izgubami in boljša organizacija, so nujni za pravilno delovanje podjetja. SESA SYSTEMS ponuja vse izdelke, ki jih potrebujete za izvajanje tega pristopa v vašem podjetju.