icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Management Visuel Digital

Da bi učinkoviteje nadzirali proizvodni proces, igralci v industriji zdaj uporabljajo digitalni vizualni nadzor . Ta pristop pomaga spoštovati pravila in vsem daje možnost, da v primeru okvare posredujejo, ne glede na njihov položaj v hierarhiji.

Zakaj digitalizirati vizualno upravljanje?

Izgubljene informacije, porabljen čas, motivacija na polovici jambora, izgubljeno ali neprodano blago ... vse škodujejo dobičkonosnosti obrata. Da bi razbila ta neproduktivni krog, se je industrija odločila za izvajanje vizualnega upravljanja, ki ga je navdihnilo zlasti Mind Mapping.

Ta "miselni zemljevid" vam omogoča, da orkestrirate vsa vprašanja, razmišljanja in predloge, ki so pomembni za določeno temo v slikovnem diagramu, podobnem diagramu, kot je Ganttov grafikon. Ta vrsta predstavitve omogoča shematizacijo vaših potreb v obliki ključnih besed in tem. Drevo vaše proizvodne verige bo mogoče "narisati" od potencialnih dobaviteljev do seznama možnih materialov, hkrati pa si boste ogledali celotno financiranje.

Digital Visual Management je še posebej uporaben pri internem posodabljanju informacij. Zaradi tega je izredno učinkovito orodje za industrijce.

Kako nastaviti digitalno vizualno upravljanje?

Ena ključnih idej vizualnega upravljanja je dati več avtonomije vsaki celici dela in vsem zainteresiranim stranem procesa za izboljšanje učinkovitosti.

Jasni kazalci bodo vsakemu delovnemu mestu omogočili predvidevanje in odzivanje, koristno in hitro.

Digitalizacija vizualnega upravljanja seveda vpliva na človeške vire. Digitalni prehod brez destabilizacije delovnih skupin. Priporočamo, da postavite test, ki je sprva omejen na ciljno območje delavnice, da si pridobite izkušnje in razvrstite med ustreznimi idejami in neproduktivnimi.

Sesa Systems vas spremlja v fazi POC (Dokazilo o projektu), preden digitalno vizualno upravljanje razširite na celoten postopek. Povratne informacije bodo nad izvajanjem splošne aplikacije zelo koristne.

Vaša ekipa lahko v skladu z metodologijo in orodji Sesa Systems:

 • Cilje natančno popisujte
 • Prednostno določite kazalnike, ki jih želite uvesti
 • Konfigurirajte sintetični zaslon, otipljiv ali ne

Tako boste lahko vsi vaši zaposleni delali v najboljših pogojih, v timskem duhu in tako optimalno vzdrževali svojo kulturo uspešnosti.

Vizualno upravljanje: Lean Toolkit

Vizualno upravljanje je genetsko povezano s sistemom Lean. Cilj tega načina upravljanja je, da se kar najbolj približa povpraševanju strank, hkrati pa omeji izgube. Izvajanje vitke proizvodnje nenehno izboljšuje postopek, ki vključuje kakovostno delovno silo in omejuje stroške.

Metoda 5S je sestavni del vitkega proizvodnega procesa. To so:

 • ločiti neuporabno od učinkovitega
 • pospravite z zavidljivo učinkovitostjo (prostor za vse in vse na svojem mestu)
 • naj bodo delovna območja ves čas čista
 • ohranite vse v redu, ko pridobite prejšnje 3 točke
 • besedo strogost postavite na streho sveta.

Vizualno upravljanje: učinkovita orodja na ključ

Zato lahko digitalno vizualno upravljanje s pomočjo strogosti in jasnosti razširjenih informacij razkrije svoj polni potencial.

Da bi postopek prinesel pričakovane rezultate, je nujno animirati zaslone, jih nadzirati in hraniti. Če stene informacij niso posodobljene, se nič ne more premakniti naprej. Zato moramo podpirati skupine in zainteresirane strani, da bodo orodje lahko uporabili.

Orodja, ki se izvajajo v strategiji vizualnega upravljanja, se morajo ujemati z vrednotami podjetja in človeško občutljivostjo, da se zagotovi skladnost misij in produktivnost ekipe.

Pristop nenehnega izboljševanja, ki ga predlaga Sesa Systems, vključuje vse te elemente.

Digitalno vizualno upravljanje je vrata za preglednost informacij. Vsak deležnik s svojim izvajanjem na prvi pogled in v vsaki kritični točki ve, kje je skupina v postopku, in lahko smiselno sodeluje pri doseganju ciljev.

V smislu motivacije je ta sposobnost vmešavanja bistvenega pomena. Še toliko bolj pomembno je, da se digitalno vizualno upravljanje izogne številnim dolgočasnim poročilom in izgubljenemu času.

Če želite izvedeti več o tej temi, ne oklevajte in se obrnite na svetovalno skupino Sesa Systems.