icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Training Games

Ta linija izdelkov »APPROACH« omogoča skupinam, da se naučijo različnih LEAN metod in tehnik z gradivom v elektronski obliki. S temi zabavnimi igrami se zaposleni učijo najboljših praks, ki pomagajo optimizirati organizacijo in povečati produktivno ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

21 element(ov)

21 element(ov)

Ta linija izdelkov »APPROACH« omogoča skupinam, da se naučijo različnih LEAN metod in tehnik z gradivom v elektronski obliki. S temi zabavnimi igrami se zaposleni učijo najboljših praks, ki pomagajo optimizirati organizacijo in povečati produktivnost. Cilj je nadomestiti slabe navade z dobrimi in povečati produktivnost, hkrati pa ohraniti enako delovno silo.

E-Learning: zabavna in ne stresna metoda treninga za ekipe.

Učenje in usposabljanje nista vedno prijetna in sta lahko neučinkovita. Dejstvo je, da se z igro naučite več. To izobraževalno načelo je osnova iger za e-učenje SESA SYSTEMS. Vsako igro smo oblikovali tako, da udeležencem pomagamo raziskati in delati na določeni temi LEAN. Ta sodobna tehnika usposablja člane ekipe, hkrati pa spodbuja timsko delo. Daje jim priložnost, da analizirajo situacijo in poiščejo rešitve z metodami stalnega izboljševanja..

Popolna linija izdelkov, z 12 kompleti skupinskih iger, za celovit pristop k LEAN Managementu.

Linija APPROACH je sestavljena iz 12 različnih igralnih polj, ki ustrezajo različnim temam LEAN. Vključuje: Vizualno upravljanje, 5S, TPM, HOSHIN metoda, KANBAN, LEAN proizvodnja, KAIZEN, Management samostojnih ekip, PDCA, SMED, LEAN pisarne in varnost. Tema je odvisna od vaše poklicne dejavnosti in spretnosti, ki jih želite razviti pri zaposlenih. Vsaka vadbena igra traja od ene do dveh ur in pol za skupino od pet do deset ljudi. Vsi udeleženci so aktivno vključeni v igro, kar združuje ekipe. Za lažje izvajanje, se navodila za igro projicirajo na zaslon. Potrebujete računalnik in video projektor.

Kako prenesti teorijo v prakso, v vašem podjetju, s začetnimi kompleti?

Po končani delavnici, bo imelo korist tako podjetje kot zaposleni. Igra omogoča zaposlenim raziskovanje novih pristopov in spodbuja ustvarjalnost operaterjev. Spodbuja zaposlene, da v praksi uveljavijo načela, ki so se jih naučili s pilotnimi projekti. V ta namen lahko SESA SYSTEMS zagotovi vašemu podjetju, začetne komplete. Če bi radi uporabili IGRE še v drugem oddelku podjetja, lahko uporabite isti komplet in samo dokupite dodatne brošure, oz. operativne postopke za določeno metodo.To vam omogoča, da ta program usposabljanja predstavite kar največ zaposlenim, hkrati pa ohranite nizke stroške usposabljanja.