icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tovarna prihodnosti

Tovarna prihodnosti: kaj je to?

Tovarna prihodnosti ali industrija 4.0 je koncept, pri katerem robotizirana povezljivost poteka na inteligenten način in omogoča povečanje produktivnosti in časa

Tovarna prihodnosti: kaj je to?

Kot neusmiljen val ropotajoča industrijska tehnologija vsak dan nosi svoj delež inovacij, orodij in procesov.

Tukaj se poganja škoda digitalizacije, tu prihaja povezana tovarna ali tovarna prihodnosti ali bolj pogosto imenovana tovarna 4.0.

Postavite v tovarno prihodnosti, kjer je povezanost moških in predmetov. Revolve je čas "očetove delavnice". Ta vrsta strukturiranja je zdaj podprla proizvodnjo blaga in izdelkov, podprta s tehnološkim razvojem.

Industrija je več stoletij delala na tem, da je svoje tehnologije revolucionirala glede na potrebe. Od premoga do robotike in električne proizvodnje proizvajalci nikoli niso nehali postavljati tehnoloških inovacij v središče svoje produktivnosti.

Danes je revolucija v dobi interneta in digitalnih tehnologij, tovarna 4.0 pa je njen najbolj zvesti predstavnik.

Tovarna 4.0: preoblikovanje industrije

Če povzamemo, naj povemo, da je tovarna 4.0 največja poroka mreže in robotov.

Konkretneje, trdimo, da je tovarna prihodnosti genetsko programirana, da v celoti izkoristi internet in vse, kar lahko prinese digitalna revolucija.

Komunikacijska orodja, ki jih uporabljamo vsakodnevno, se vse pogosteje kombinirajo z drugimi pomembnimi novostmi (razširjena resničnost, kibernetska varnost, 3D tiskanje, internet stvari (IOT), veliki podatki ...) za preoblikovanje srce srca naših tovarn in industrijskih procesov.

Dvoličen, pojav pospešuje in presega strogo območje delavnice. Svoje veselje razdeli priloge po celotnem podjetju, od čakalnice do pisarn.

Ta velik pretres nosi ime, to je "digitalna transformacija", imenovana tudi "digitalna transformacija". To vključuje velike izzive tako v smislu virov, organizacije kot stroškov.

Na tej stopnji digitalno upravljanje prične okrepiti svoj vpliv na način delovanja, način razmišljanja in še posebej na način izdelave!

Zdaj je izziv naših industrijskih podjetij slediti njihovi poti v digitalni preobrazbi in hkrati pozorno spremljati tisto, kar ostaja povsem temeljno: človeški viri!

Recept tovarne prihodnosti (reaktiven in povezan) brez obvoza zahteva posredovanje specializiranega in usposobljenega osebja, usposobljenega za nove tehnologije informiranja in komuniciranja.

V tem kontekstu vas ekipa Sesa Systems podpira s svojo linijo inovativnih izdelkov v kvalitativni organizaciji vaše proizvodnje.

Industrija 4.0: ključne tehnologije za tovarno prihodnosti

Medtem ko govorimo o tovarni "prihodnosti", si moramo misliti, da je dobro "prisotno", da govorimo. Plant 4.0, tukaj je, tukaj je in zdaj je! Velika parada digitalnih tehnologij je hrabro prestopila fazo preambule.

Sam dostop do interneta je že v veliki meri pokvaril šahovnico dela s promocijo misij, ki ne potrebujejo več fizične prisotnosti zaposlenih.

Nove digitalne tehnologije spreminjajo način, kako stvari predvidevamo, način njihovega izvajanja in postopek, ki jim sledimo, jih testiramo, ocenjujemo, obogatimo.

Glavna ideja podjetja Sesa Systems je vztrajati pri izjemnem pomenu človeške podpore in ukrepov, ki jih je treba vključiti za izvajanje kvalitativne digitalizacije vašega obrata.

Mnogi vaši zaposleni so morda zaskrbljeni ali dezorijentirani zaradi same ideje o 4.0 rastlina . Čeprav hitro preide na sklop upora proti spremembam, nihče ne more zanikati, da ta zavora obstaja in da bo vedno obstajala.

Da bi naredili niansirano ločitev med možnimi skrbmi in resničnimi priložnostmi, ne bi bil dovolj strden videz. Šele resna analiza vhodov in sprememb digitalnega prehoda bo omogočila smiselno spopadanje s to spremembo.

Podjetje mora svojim zaposlenim ponuditi kompleten komplet (spremljanje proizvodnje v realnem času, indikator učinkovitosti, digitalno orodje za upravljanje, metode LEAN ...).

V tem smislu optimizacije se nasveti o digitalni strategiji pojavljajo kot nujna potreba. Strokovnjaki podjetja Sesa Systems vam lahko ponudijo učinkovit in angažiran pristop s posebej označenimi orodji, ki spremljajo vaše spremembe. Zlasti z uporabo našega računalniško vodenega Elearning APPROACH (orodja, ki temelji na pridobivanju novih znanj z zabavnimi igrami).

Revolucija povezanih tovarn

Kot del vaše digitalne transformacije boste morali popisati tehnologije, ki vplivajo na vas, in sestaviti natančen seznam. V podjetju Sesa Systems smo v središče našega koncepta postavili vse tehnologije, potrebne za izboljšanje delovnih postaj.

V številnih podjetjih ima močan sin, ki mora spodbujati medsebojno povezovanje vseh tehnologij, še vedno svoj delež odvzetega sina. In konvergenca je manjša, ker ji manjka končni pridih: vezna nit.

To temo vam ponuja Sesa Systems. Delimo to vizijo tovarne prihodnosti .