icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ergonomska delovna postaja v pisarni povečuje kakovost

Ergonomija postaja vse pomembnejša v podjetju, bodisi v tovarnah ali pisarnah. Preprosto zato, ker ergonomija omejuje delovne nesreče, poklicne bolezni in spodbuja razvoj zaposlenih. LEAN Office je zato idealen način za urjenje ergonomije v pisarni.

Organizirajte svojo ergonomsko mizo v vašem oddelku

Vsak človek, ki dela v pisarni, prepogosto dela v prostem teku, na poti v službo voznik sedi, na kosilu tudi, ko tudi dela, in ko se vrne domov, lahko počiva na svojem kavču. Vsi tisti trenutki sedenja približno 7 do 8 ur so lahko nevarni za vaše zdravje. Zaposleni poročajo, da imajo bolečine v ledvenem delu zaradi slabe drže med delom. Zato je potrebna ergonomska ureditev dela, da se zmanjša tveganje za nastanek MSD s pridobitvijo dobrega delovnega položaja.
Da bi naredili idealno delovno postajo za uporabnika, je koristno kombinirati LEAN Office z ergonomijo. Ta pristop upravljanja LEAN je načelo upravne organizacije, da bi vizualizirali upravne tokove, jih poenostavili, a tudi zmanjšali obstoječe odpadke. Ergonomija, vključena v ta pristop LEAN, izboljšuje delovne pogoje operaterja zahvaljujoč dobri drži in tako odpravlja nepotrebna gibanja, prihrani čas v upravnih postopkih in tako naredi podjetje bolj konkurenčno.

Ergonomski pisarniški stol za opremljanje vaše delovne postaje

Pisarniški stol je zasnovan tako, da je ergonomičen za vsakodnevno uporabo, saj zagotavlja udobje zaposlenemu, ko sedi. Sedež sledi različnim gibom človeškega telesa, da zapusti medenico in hrbtenico v najboljših delovnih pogojih. To zahvaljujoč sinhronemu mehanizmu.

Teleskopski in ergonomski pisarniški stol

Kljub ergonomskemu sedežu je v pisarni vedno mogoče imeti motnje mišično-skeletnega sistema, ki so previsoke ali prenizke. Možno je prilagoditi višino sedeža, vendar je bolje, da prilagodite višino sedeža, da imate ustrezno ravnotežje med nogami in medenico.

Stoječa sedeča miza, električno nastavljiva po višini

Električna miza vam omogoča nastavljivo višino in zato bolje prilagodite njegov delovni položaj tekom dneva. Ta prilagodljivost temelji na električnem sistemu, ki ga nadzira gumb, mobilna aplikacija ali tipkovnica. Človek se mora gibati brez svojega dnevnega dela. Ta ordinacija lahko spodbudi telo, optimizira koncentracijo in zmanjša utrujenost, ki jo lahko pridobite med dnevnim delom. Poleg tega postavljanje mize v stoječ položaj zmanjšuje mišično napetost.

SESA SYSTEMS je prenovil električni stojni stol, imenovan LEANERGO ELECTRIQUE, s čimer je delovni prostor kraj dobrega počutja, udobja. Možno pa je dodati opremo za izboljšanje uspešnosti zaposlenih.

Električna miza s prilagodljivo višino

Organizirajte delovno površino na mizi

Ko je sedež nastavljen, pisalna miza prilagojena svojemu uporabniku, delovni prostor na namizju še ni optimalen. Na mizi je veliko orodij, listov, zaslonov, tipkovnice itd. Uporabnikom morajo biti ti elementi hitro dostopni. A ne gre vedno za uspeh in pisarna je obremenjena kot in kdaj.

Pisarniška aluminijasta struktura

Da bi odpravili te motnje in ustvarili ergonomsko delovno površino, namenjeno uporabnikom SESA SYSTEMS, da ustvarijo revolucionarno aluminijasto strukturo in pametno. Struktura osvobaja prostor na delovni površini, določa lokacije elementov in s tem prihrani čas za uporabnika. ALUMINIJ LEANERGO je študijo opravil ergonomsko.

Ergonomija pri delu skozi LEAN

Prosto poiščite našo Belo knjigo o ergonomiji, pa tudi naše pristope do LEAN Manufacturing in LEAN Office, kot so metoda 5S, MUDA ali Varnost delavcev, kjer se razpravlja o ergonomiji pri delu.