icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Označevanje zemlje, varnost in signaliranje

SESA SYSTEMS linija za označevanje, varnost in signalizacijo tal, vam omogoča organiziranje in identifikacijo površin v vašem prostoru. . . Zmožnost prepoznavanja potencialno nevarnih območij pomaga preprečevati nesreče in zmanjšati tveganja. Talne o ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 131 skupno

Elementi 1 do 24 od 131 skupno

SESA SYSTEMS linija za označevanje, varnost in signalizacijo tal, vam omogoča organiziranje in identifikacijo površin v vašem prostoru. . . Zmožnost prepoznavanja potencialno nevarnih območij pomaga preprečevati nesreče in zmanjšati tveganja. Talne oznake omogočajo določitev površin in mest v vaših skladiščih, zlasti, da se prepreči nered. Različne vrste označevanja in identifikacije, kot so opozorilni trakovi, piktogrami, signalni napisi ali table so prilagojeni, da podpirajo iste cilje. Na hodnikih, v katerih so nevarnosti jasno opredeljene in označene, je manjše tveganje za spotikanje in nesreče. Ta linija izdelkov vam omogoča tudi zagotavljanje varnostnih navodil, sporočanje prepovedi, izboljšanje varnosti, izboljšanje delovnih pogojev operaterjev in vzdrževanje pristopa 5S v vaši organizaciji.

Kako vam signalni trak pomaga, da vaše delavnice organizirate v skladu z načeli 5S?

Industrijski lepilni talni trak poudarja razporeditev delavnic in skladišč. Cilj je dodeliti območje vsaki mobilni opremi in zagotoviti dovolj prostora, da se lahko upravljavci in vozila varno premikajo. V ta namen SESA SYSTEMS ponuja različne vrste in barve odpornih lepilnih talnih trakov. Lahko se uporabijo tudi druge oblike označevanja, kot solepilne pike ali lepilni koti. Življenjska doba teh izdelkov je odvisna od vrste tal in pogostosti prehodov oz. prevozov čez oznake. Ko je območje določeno, morajo upravljavci le še spoštovati oznake in postaviti elemente znotraj njih, tako da prehodi vedno ostanejo neovirani.

Industrijska varnost, glavni izziv za proizvodne obrate

Analiza tveganja in izvajanje varnostnih postopkov v industriji je resnično vprašanje. Delodajalci morajo upoštevati številne zdravstvene in varnostne predpise in morajo biti vedno pripravljeni na presojo. Signalizacija nevarnih območij je ena od teh zahtev. Kot pomoč pri označevanju nevarnih območij ponuja SESA SYSTEMS celotno paleto signalnih znakov, lepilnih in magnetnih piktogramov and ter varnostnih stojal. Omogočajo vam jasno prepoznavanje nevarnosti in zagotavljanje skladnosti vašega podjetja s predpisi.

Poenostavljeno sledenje različnim storitvam zahvaljujoč okvirjem in signalnim napisom

Če ste organizirani po nekih območjih, je koristno, da jih označite z barvnimi oznakami. Ti vam na prvi pogled sporočijo za katero območje gre. Tako se bodo novinci in obiskovalci v vaših prostorih lažje orientirali. Vaše pisarne in delavnice bodo strankam videti bolj urejene, kar bo izboljšalo prepoznavnost vaše organizacije. SESA SYSTEMS ponuja standardne napise, ki označujejo glavna področja vaših območij, kot so točka kakovosti, proizvodnja, informacijska točka itd. Te napise lahko tudi prilagodite vašim potrebam. Za pisarne z organizacijo po načelih »LEAN Office«, , imamo v ponudbi tudi nalepke za na vrata, ki jih je mogoče uporabiti za identifikacijo različnih prostorov in pisarn.