icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opredelitev, razlage in nasveti Lean pristopa z več metodami in orodji

Lean je metoda industrijskega upravljanja, prevaja se kot "vitka", glavni cilj pa je napredek. Natančneje, vitki pristop omogoča ustvarjanje največje vrednosti ob porabi najmanj virov. Postopek nenehnega izboljševanja je temeljno načelo Lean Enterprise.

Livres Méthodes LEAN

Načela vitkega pristopa

Več kot 20 let se je način upravljanja proizvodnje razširil na industrijska podjetja. Z dobrim razlogom Lean jemlje filozofijo Toyotinega proizvodnega sistema (TPS), ki se je prvotno imenoval "pravkar izvedena proizvodnja". Lean pristop je metoda upravljanja proizvodnje, ki temelji na iskanju učinkovitosti z nenehnim izboljševanjem in odstranjevanjem odpadkov.

Vitka se začne s fazo analize terena, resničnosti, ekip, ki delujejo v najboljšem primeru. Vendar ni dovolj, da preprosto uporabite enostavne metode, kot je Kaizen, ali spremenite proizvodnjo pravočasno, ne da bi izboljšali kakovost. Lean je pred duševnim stanjem. Zato je nujno, da produkcijske ekipe in vodstvo sodelujejo pri dokončanju tega projekta. Lean pristop vzpostavlja dinamiko nenehnega učenja, ki omogoča razvoj vseh zaposlenih in s tem krepi podjetje.

S časom je Lean razdeljen na več kategorij: Lean Management, Lean Manufacturing, Lean Office, avtomatizacija z industrijo 4.0 in dobro počutje zaposlenih s pomočjo Ergonomics. Vsak od teh pristopov temelji na filozofiji, podobnem stanju duha, vendar uporablja različna orodja.

Ali imate vitki projekt LEAN ?

Želite zagnati Lean delovno mesto v svojem podjetju, vendar ne veste, kje začeti? SESA SYTEMS je oblikoval paleto izdelkov, ki ustrezajo sistemom Lean. Ne oklevajte in se obrnite na našo prodajno ekipo, ki vas bo spremljala skozi vaš projekt.

Pišite nam
Projet LEAN Projet LEAN

Lean Enterprise Application and Tools

Prednosti in slabosti nenehnega izboljševanja

Lean pristop ima več načinov uporabe na različnih področjih in storitvah. Uporaba cilja vitkih metod je edini namen povečanja industrijske uspešnosti in dobička. Pospeševanje tempa brez skrbi za zaposlene in njihovo dobro počutje ni načelo vitke proizvodnje ali vitkega upravljanja. S takšnimi pogoji osebje ne bo motivirano in uvedene bodo zaustavitve dela zaradi ne ergonomske stopnje dela. Vitkost miselnosti je obratna, kar pomeni, da zdravje in zdravje zaposlenih napreduje, da bi nato izboljšali produktivnost. To pomeni spreminjanje njihovih delovnih navad, da se čim bolj zmanjša nepotrebna potovanja, izgube surovin, prostora ... Na teh točkah nekatere rastline odstopajo od nenehnega izboljševanja.

Se želite naučiti in uporabljati vitka orodja, medtem ko se zabavate?

Nekatera vitka orodja je odvisno od metode težko razumljiva: iskanje, kje začeti, vedeti, kako jo vključiti v posel, ni vedno enostavno. Zato je SESA SYSTEMS za poenostavitev učenja in hitro in preprosto usposabljanje zaposlenih razvila igrive treninge na različne teme Lean. Z majhno skupino se lahko učite, medtem ko se zabavate s ponudbo APPROACH.

Ko se metoda usvoji, lahko prekinete e-izobraževanje in ga začnete ustanavljati znotraj svojega podjetja. Da bi vam pomagali pri izboljšanju, smo razvili začetne komplete. To je aktovka, sestavljena iz različnih izdelkov, ki vam omogočajo, da začnete pilotni projekt v zvezi s predhodno preučeno metodo Lean. Ne čakajte, da trenirate svoje ekipe, medtem ko se zabavate.

Odkrijte obseg e-učenja

Nasveti in metode SESA SYSTEMS

SESA SYSTEMS je kot proizvajalec industrijskega pohištva, Lean Manufacturing opreme in vizualnega upravljanja razvil svoje izdelke, da ustreza vsem tem postopkom Lean. Trudimo se, da vas čim bolje podpremo pri vključevanju in uporabi teh metod, da bi jih lažje uresničili v vašem podjetju. Upamo, da vam lahko naše strokovno znanje o Lean Enterprise prinese različne koristi.