icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Logistics

Logistika je pogosto opredeljena, kot upravljanje fizičnih tokov, za prilagajanje specifičnim potrebam. V praksi se logistika ukvarja s celotnim ciklom virov, od surovin do porabe. Logistični procesi vključujejo nabavo, upravljanje zalog, ravnanje z ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 76 skupno

Elementi 1 do 24 od 76 skupno

Logistika je pogosto opredeljena, kot upravljanje fizičnih tokov, za prilagajanje specifičnim potrebam. V praksi se logistika ukvarja s celotnim ciklom virov, od surovin do porabe. Logistični procesi vključujejo nabavo, upravljanje zalog, ravnanje z njimi in distribucijo. SESA SYSTEMS, LEAN proizvodni pristop, podjetjem ponuja celotno paleto izdelkov za potrebe logistike, ki ustrezajo njihovemu industrijskemu okolju.

Nabor mobilnih zabojnikov in vozičkov na kolesih, ki so namenjeni poenostavitvi proizvodnje v skladu z načeli LEAN MANUFACTURING.

S temi izdelki imajo operaterji pri roki komponente in materiale, povezane z delom. Vozički omogočajo ureditev zabojev za razvrščanje in organiziranje sestavnih elementov. Ta oprema je narejena za preprečevanje nereda na delovnih mestih, za izboljšanje delovnih pogojev in podporo ergonomiji. Zmanjšanje števila gibov in nepotrebnih kretenj, izboljša človekovo zmogljivost in potek dela v celotni dobavni verigi. Kolesa omogočajo premeščanje na željeno lokacijo, brez napora. Poleg tega prilagodljiva višina električnih vozičkov olajša doseg predmetov za optimalno udobje operaterjev. Ta oprema je na voljo v različnih dimenzijah, nivojih in različicah in je popolnoma prilagodljiva, da lahko ustreza vašim poslovnim potrebam.

LEANDYNAMIC, pameten sistem dinamičnega regala za zmanjšanje dolžine proizvodne linije

LEANDYNAMIC LEANDYNAMIC je dinamičen regalni sistem, ki uporablja utore aluminijastih profilov, da se sistem popolnoma prilagodi vašim potrebam. Običajno je urejen v neposredni bližini proizvodne linije in zaradi svojih "majhnih tirnic" razbremeni težko delo operaterjev. Z odpravo nepotrebnih tekočih trakov, LEANDYNAMIC omogoča prihranke v zalogah in stroških logistike ter optimizacijo sistemov za skladiščenje. Z optimizacijo skladiščenja, omogoča operaterju, da izbere potreben material iz zabojnikov. LEANDYNAMIC je izjemno prilagodljiv in se prilagaja potrebam vaše delavnice. Naši svetovalci vam pomagajo pri načrtovanju, glede na željeno dolžino in globino sistema ter število nivojev in zabojev.

Uporabite metodo KANBAN in popolnoma nadzirajte zaloge in dopolnitve

Cilj metode KANBAN Prekomerno skladiščenje lahko poveča proizvodne stroške. Popolno upravljanje zalog, podjetjem omogoča, da imajo na voljo potrebne proizvodne komponente, medtem ko zmanjšajo zaloge na minimalne. V ta namen SESA SYSTEMS ponuja orodja za vizualno in intuitivno spremljanje zalog. Na voljo so izdelki, kot zagotavljajo podporo načrtovanju, in sicer KANBAN FIFO, "KANBAN Launcher", ali "KANBAN Batch Box" ter univerzalne kartice. S temi izdelki, boste vzpostavili popolno vizualno upravljanje, zmanjšali zaloge in spoštovali roke. "Just in time" tehnika proizvodnje, bo zmanjšala izgube in postala stalni del pristopa LEAN proizvodnje.