icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

INOX / ESD

Kakšen je ponudba ESD / INOX izdelkov? Najnovejša spoznanja in analize, so nas pripeljale k dopolnitvi naše ponudbe z novo linijo ESD (Electro Static Discharges) in delovnimi mesti iz nerjavečega jekla. Škoda, ki jo dejansko povzroči elektrostatičn ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 60 skupno

Elementi 1 do 24 od 60 skupno

Kakšen je ponudba ESD / INOX izdelkov?

Najnovejša spoznanja in analize, so nas pripeljale k dopolnitvi naše ponudbe z novo linijo ESD (Electro Static Discharges) in delovnimi mesti iz nerjavečega jekla. Škoda, ki jo dejansko povzroči elektrostatična napetost, tudi pri nizki napetosti, poveča stroške zaradi nekakovosti, tako za kupca kot za proizvajalca. Ti pojavi so na končnih izdelkih nevidni in jih je težko zaznati. Dolgoročno pa vplivajo na zanesljivost izdelka, s poslabšanjem občutljivih komponent.
Nerjaveče jeklo je prevodnik, material, skozi katerega lahko teče električni tok. Zato ima idealne lastnosti za ESD. Je tudi protikorozijski, temperaturno odporen, higienski in trpežen material.
Ta nova linija je bila ustvarjena za okolja, ki imajo stroge higienske zahteve ali elektrostatične standarde, na primer v živilski, kemični ali elektronski industriji.

Koncept za posebna okolja?

Ta novi koncept temelji na naših izkušnjah, zaznanih na vseh svetovnih trgih in dokazuje našo sposobnost prilagajanja evoluciji naše družbe, da bi lažje vstopili v tovarno prihodnosti, hkrati pa ohranili prednostno nalogo postaviti človeka v središče razmišljanja.
Ta članek predstavlja zelo pomembno delo in naložbo v razvoj in raziskave, da bi zadovoljili vse zahteve naših strank. Omogoča vam hitro iskanje rešitev za vaše težave, da bi v svojem delovnem okolju enostavno ustvarili območje, zaščiteno pred statično elektriko.
Ta nova linija izdelkov ESD / INOX nam omogoča, da lahko vsem sektorjem dejavnosti, kot so elektronika, elektrika, predelava hrane, farmacija, kozmetika, kemija itd., ponudimo logično, postopno in komplementarno pot do naših rešitev.
Naša filozofija je razviti energijo sodelovanja z našimi strankami, ki so arhitekti organizacije. Pri tem se zanašamo na standard učinkovitih orodij, ki so odobrena in priznana za ureditev ergonomskih delovnih mest. Usklajena so z metodami LEAN proizvodnje in LEAN proizvodnje so v kontekstu moderne vizualne tovarne.
Ta nova paleta izdelkov, nam bo omogočila uresničitev naše vizije, da človeka postavimo v središče organizacije in bo posledično omogočila rast podjetja.