icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Industrija 4.0

Industrija 4.0 je četrta industrijska revolucija.. Za izboljšanje poslovne uspešnosti podjetja uporablja digitalno tehnologijo in internetno povezljivost. V vseh oddelkih podjetja prinaša občutek neposrednosti in izmenjave informacij. Industrija 4.0 ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

23 element(ov)

23 element(ov)

Industrija 4.0 je četrta industrijska revolucija.. Za izboljšanje poslovne uspešnosti podjetja uporablja digitalno tehnologijo in internetno povezljivost. V vseh oddelkih podjetja prinaša občutek neposrednosti in izmenjave informacij. Industrija 4.0 kot del širših trendov IOT (Internet of Things) načrtuje VAS, kot del tovarne prihodnosti.. Ta pametna tovarniška preobrazba vam bo pomagala optimizirati odločanje, s pomočjo nenehnega dostopa do informacij.

IOT, digitalna revolucija podjetij

SESA SYSTEMS, pomemben igralec v razvoju LEAN Manufacturing in LEAN Management, razvija novo linijo izdelkov »Digital Visual Management«. Ta rešitev olajša izmenjavo informacij in omogoča vodjem, da lažje sporočajo svoje cilje. Ta pomembna metoda LEAN, temelji na več komunikacijskih tehnikah. Digitalna orodja uporabljajo enaka načela LEAN in jih z uporabo interneta in povezanih zaslonov popeljejo v digitalni svet.. Operaterjem omogočajo, da se takoj prilagodijo novim informacijam in temu primerno uporabijo prave procese.

Povsod in vedno dostopne informacije, zahvaljujoč tehnologiji povezanih zaslonov

Zahvaljujoč povezanim digitalnim napravam in drugim pametnim pripomočkom, zasloni postajajo prevladujoči vir informacij in prenosna naprava. Zasloni, povezani z E-LEANBOARD, lahko prikazujejo kazalnike uspešnosti v realnem času. Interaktivni zasloni na dotik omogočajo članom ekipe enostavno označevanje ali komentiranje informacij. E-MEETING INTERACTIVE TOUCH, je interaktivni zaslon, ki uporabnikom omogoča uporabo prstov ali pisala za interakcijo, z vsebino zaslona.

Te naprave ponujajo interaktivne animacije, ki jih lahko prilagodite za sestanke ekipe. Karkoli se pojavi na interaktivnem zaslonu, lahko člani ekipe kadar koli spremenijo ali predelajo. SESA SYSTEMS trenutno razvija računalniško aplikacijo za digitalni vizualni management. Povezani elementi se lahko uporabljajo v omrežju na proizvodnih lokacijah in v pisarnah.

Učinkoviti vizualni kazalniki za optimalno organizacijo

SESA SYSTEMS ponuja vrsto inovativnih izdelkov. Svetlobni stolpec ANDON, se namesti na delovne postaje, z namenom, da operaterjem zagotavlja prepričljive vizualne ali zvočne informacije. Ti kazalniki pomagajo odkriti in prepoznati vir težav, v proizvodnem ciklu. Na voljo je več barv signalnih luči. Zahvaljujoč radijskim modulom, svetlobni stolpci LEANANDON, nudijo veliko prilagodljivost.

Spoznajte izdelke SESA SYSTEMS in uspešno vstopite v novo industrijsko dobo, z zbranimi kakovostnimi informacijami, ki so na voljo v realnem času, v vaši organizaciji.