icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ergonomska delovna postaja v industrijskem okolju povečuje kakovost

Organizacija delovne postaje operaterja, da prilagodi industrijsko delovno okolje svojim nalogam, določa ergonomijo. Omogočanje zmanjšanja mišično-skeletnih motenj, imenovanih TMS, delovnih nezgod, težav z mišicami, kosti itd. Ker je učinkovitost proizvodnje odvisna od uspešnosti osebja, je pomembno, da imajo ti zaposleni položaje, prilagojene njihovim delovnim mestom.

Organizirajte industrijsko delovno okolje na ergonomski način

Organizacija delovne postaje operaterja mora biti natančno določena, tako da je ergonomska. Ne gre samo za delovno mizo, temveč za celotno delovno okolje. Zato je treba za ergonomsko delovanje in zmanjšanje poklicnih bolezni pridobiti različna orodja, nastavljiva po višini in udobju.

Pred nakupom katere koli nastavljive opreme je priporočljivo oceniti obstoječe okolje in tako ustvariti najprimernejšo industrijsko delovno površino za upravljavce. Potem ne smemo pozabiti na trening pravilnih kretenj in drž, ki jih moramo upoštevati, da začnemo s tem novim ergonomskim okoljem.

Delovna postaja nastavljiva po višini

Da bi dosegli ergonomsko delovno okolje, je treba pomisliti na dobro počutje svojih operaterjev. V industrijskem okolju je možno, da več zaposlenih uporablja eno delovno postajo eno za drugo. Ne smemo pozabiti, da je vsak človek drugačen. Sposobnost prilagajanja vsake fizične lastnosti, kot je velikost, med vsako spremembo ljudi ni zanemarljiva. Previsoka ali prenizka delovna postaja lahko povzroči napetost v ramenih, hrbtenici ali drugih motnjah mišično-skeletnega sistema.

Ergonomska električna stoječa delovna postaja

SESA SYSTEMS je ustvaril stoječe delovne postaje z električno nastavitvijo, QUALIPOST 620 in QUALIPOST 3200 ERGO. Gre za ergonomske industrijske delovne postaje, ki so še posebej primerne za vse vrste operacij.

Ergonomska električna stoječa delovna postaja

Sedež delavnice za dokončanje ergonomske delovne postaje

Da bi izboljšali ergonomijo delovnega okolja, ko je delovna postaja nastavljiva po višini, je potrebno stoječe sedeže. Spodbujal bo držo zaposlenih, saj je ta delavniški stolček po višini enostavno nastavljiv. Noge uporabnika so naravno napete, upravljavec vstane brez napora. Teža telesa počiva tako delno na sedežu kot na stopalih. MSD se izogibamo, ker sta poravnava in porazdelitev telesne teže idealna.

Ergonomsko sedi

SESA SYSTEMS je izdelala stoječe stoječe stope za vse vrste ljudi, delovna okolja in vloge. Ta sedež vam omogoča dinamičen delovni položaj, brez napora spoštuje ukrivljenost hrbta, brez truda prehaja v stojni položaj.

Če delovno okolje in funkcije zaposlenega ne omogočajo sedečega stojala, nudi ergonomski stol za delavnice popolno podporo pri držanju. Porazdelitev telesne teže je tudi najboljši način za zmanjšanje bolezni, ki jih povzročajo bolečine v hrbtu.

SESA SYSTEMS je oblikoval teleskopske stole za delavnice, s črnimi poliuretanskimi sedeži in naslonjali, so ergonomske in vsestranske, prilagajajo se vsem industrijskim delovnim postajam, od delavnice do laboratorija.

Teleskopski sedež delavnice

Podloga za utrujenost, ergonomsko udobje za uporabnika

Mogoče oseba, ki dela v proizvodnji, ne potrebuje sedeža, ker njegove naloge zahtevajo, da stoji ves dan. Tako je za zmanjšanje utrujenosti zaposlenega na ravni nog, hrbta, pa tudi za spodbudo krvnega obtoka, rešitev proti utrujenosti. Vendar to ni edina značilnost tega izdelka. Ta preproga je zaradi svoje protizdrsne površine tudi jamstvo za varnost.

Ergonomska preproga proti utrujenosti

SESA SYSTEMS je ustvaril preproge proti utrujenosti, da nadomesti sedeči sedež. Ta gumijasta preproga nudi udobje uporabniku, oblazinjena proti padcem delov na tla in preprečuje zdrs na negotovih površinah.

Električne storitve, ki spremljajo vaša gibanja

Mobilni voziček ali električni servis hitro zagotavlja komponente, da odstranijo napačne uporabniške premike, se izognejo nagibanju in pretoku delovnega toka. Tako so pogoji in ergonomija delovne postaje izboljšani za povečanje učinkovitosti.

SESA SYSTEMS je razvil storitev LEANPOST 300 ERGO z električnim prilagajanjem, ki uporabniku omogoča večjo mobilnost in prilagodljivost, zahvaljujoč nastavljivim držalom pladnja in kolesom.

SESA SYSTEMS je proizvedel storitev LEANPOST 400 ERGO electric, ki prinaša zelo veliko udobje pri delovanju upravljavca, zahvaljujoč plošči z nastavljivo višino, ki omogoča stalno vzdrževanje dostopa do komponent in s tem prepreči, da bi se upognil.