icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ergonomija pri delu, delovna površina prilagojena uporabniku

Ergonomija je izboljšanje, prilagoditev delovnega okolja, orodij, ki jih sodelavec uporablja na podlagi fizioloških, psiholoških in socialnih vidikov dela.

Zdravje delavcev je v podjetjih trenutno bistveno. Preprosto zato, ker zdravje pomeni učinkovitost. Zato je ergonomija pri delu postala glavni cilj podjetij.

Težave, povezane z ne ergonomskim okvirom

Delovnemu dnevu se upravljavec zaupa več nalog. Te naloge ga bodo vključile v določeno držo, da bi jih lahko izvajal. Naj gre za fizični napor na tovarniški delovni postaji ali duševni napor z delom na zaslonih v pisarnah, najdemo enake zdravstvene težave.

Zdravje pri delu je resnično vprašanje za podjetje. Vendar zdaj opažamo, da operaterji in / ali operaterji trpijo zaradi čedalje več MSD-jev. Motnje mišično-skeletnega sistema so bolezni, ki jih povzročajo delovne razmere, ki operaterju povzročajo bolečino in posledično zmanjšujejo njegovo delovanje pri delu.

Najpogosteje začasna lahko invalidnost, ki jo povzročijo MSD, včasih postane nepopravljiva. Na ekonomski ravni so MSD-ji tudi pravi ovira za podjetja. V letu 2017 so predstavljali več kot 87% poklicnih bolezni, kar je povzročilo prekinitve dela ali finančna nadomestila zaradi posledic.

Cilj ergonomije pri delu je zato zmanjšati delovne nesreče in mišično-skeletne motnje, da bi ohranili zdravje in učinkovitost zaposlenih.

Ergonomski izdelki, nastavljivi po višini za zmanjšanje poklicnih tveganj

SESA SYSTEMS je zasnoval različne ergonomske izdelke z namenom optimizacije učinkovitosti in zmanjšanja TMS pri delu. Na voljo so nastavljive delovne postaje, ergonomske sedeče in stoječe stolčke, predloge za utrujenost, električne mize z nastavljivo višino.

SESA SYSTEMS znova inovativno širi ponudbo električnih delovnih postaj in bencinskih postaj z nastavitvijo višine. Namen teh ergonomskih zasnov je izboljšati delovne pogoje in produktivnost upravljavcev, tako da jim omogočijo prilagoditev višine svojega položaja glede na opravljene naloge. Imajo priložnost sedeti, stojati ali sedeti. Nove delovne postaje za stojala za delavnice omogočajo primerno delovno višino in primerno ponudbo orodij in sestavnih delov zahvaljujoč številnim združljivim dodatkom.