icone pays Slovenija

Slovenija

 • icone pays Avstrija

  Avstrija

 • icone pays Belgija

  Belgija

 • icone pays Švica

  Švica

 • icone pays Španija

  Španija

 • icone pays Italija

  Italija

 • icone pays Maroko

  Maroko

 • icone pays Portugalska

  Portugalska

 • icone pays Velika Britanija

  Velika Britanija

 • icone pays ZDA

  ZDA

Vaš jezik : Slovenski

 • English

O nas Novice Posebna ponudba

+386 (0) 7 30 73 081

+386 (0) 7 30 73 081

Moja košarica
0

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Delavnica pohištva

SESA SYSTEMS uporablja načela LEAN proizvodnje, pri projektiranju opreme, za ureditev vaših industrijskih delovnih prostorov. Urejen in organiziran industrijski delovni prostor dodaja vrednost delu operaterjev. Pomaga pri njihovi učinkovitosti in zm ...
Preberi več

Product was successfully added to your shopping cart.

Elementi 1 do 24 od 233 skupno

Elementi 1 do 24 od 233 skupno

SESA SYSTEMS uporablja načela LEAN proizvodnje, pri projektiranju opreme, za ureditev vaših industrijskih delovnih prostorov. Urejen in organiziran industrijski delovni prostor dodaja vrednost delu operaterjev. Pomaga pri njihovi učinkovitosti in zmanjšuje tveganje za poškodbe in nesreče. Ergonomija na industrijskih delovnih mestih je pravi način za preprečevanje MSD (mišično-skeletne motnje) in izboljšanje delovnih pogojev operaterjev.

SESA SYSTEMS je zelo cenjen proizvajalec pri urejanju vitkega in ergonomskega delovnega okolja.

SESA SYSTEMS je zelo prepoznavna po svojih delovnih mestih, že od leta 1990. Na industrijskem področju je delovna organizacija operaterjev ključnega pomena za produktivnost. Zahvaljujoč paleti modularnih profesionalnih delovnih mest, je mogoče vsako delovno konfiguracijo posebej optimizirati. Nekatere panoge, kot so živilska industrija, izbrani laboratoriji ali kemična podjetja, so podvržene sanitarnim standardom in ne morejo uporabljati pohištva iz vezane plošče. Izbira izdelkov iz NERJAVEČEGA JEKLA je odlična rešitev. Uporaba različnih materialov, predelkov, škatel, predalov in opreme, povezane z industrijo, povečuje potrebe po skladiščenju. Takšna izbira je mogoča, ker je montažna konstrukcija izdelana iz aluminija. V zahtevnejših industrijskih okoljih - kjer je oprema izpostavljena prahu ali nevarnosti razlitja tekočine,računalniške delovne postaje in omarice za zaščito računalnikov, zagotavljajo ustrezno zaščito opreme. V vse postaje za nadzor kakovosti, so integrirane ergonomske funkcije in metodologija 5S. 5S metodologija.

Ergonomija je osnova naših proizvodnih delavnic, za boj proti zdravstvenim težavam in za povečanje udobja.

MSD je pogosta bolezen operaterjev, ki opravljajo fizično delo in opravljajo ponavljajoče gibe na delovnem mestu. Da bi preprečili razvoj MSD, naša ponudba vključuje ergonomske rešitve, kot so predpražniki proti utrujenosti,, stoli in sedeži, ali po višini nastavljive delovne postaje, s perforiranim ozadjem, za ureditev orodja in izogibanjem nepotrebnih gibov. Za dela, ki zahtevajo natančnost in dobro osvetlitev, imajo delovne postaje različne rešitve. Zahvaljujoč tem izdelkom, se operaterji počutijo manj utrujeni, ne izvajajo nepotrebnih kretenj in so zato bolj produktivni.

Koncept aplikacije 5S, za urejeno industrijsko okolje.

Slabo organizirani delovni prostori predstavljajo izgube na času. Slabo organizirani delovni prostori predstavljajo izgube na času. Metoda 5S zmanjšuje izgubo časa z organiziranjem delovnih prostorov in določanjem izbrane lokacije za vsako orodje. Zahvaljujoč tej metodi, je vse dobro organizirano in postavljeno na pravo mesto.. Izvajanju te metode lahko pripomore več izdelkov SESA SYSTEMS, vključno s5S čistilnimi postajami in 5S vizualnimi omarami. Dopolnite jih lahko z različnimi dodatki, ki so potrebni za vaše delo.